Livscykelexpert

Nu erbjuder vi en kvalificerad tjänst hos oss på Envigo där vi ger dig möjligheten att öka din kompetens och fördjupa dig inom konsultrollen. Vi har ett spännande område som vi växer inom: livscykelanalyser och miljövarudeklarationer, vilket innebär att vi behöver bli fler inom området!

Hos oss kommer du att få stor delaktighet och kunna bidra med idéer som kan utveckla verksamheten framåt. Kompetensöverföring mellan kollegor ser vi som en naturlig del av vår verksamhet och något som bidrar till vår framgång.

Vi erbjuder en exklusiv arbetsmiljö i det fina Knäppingsborg, tillsammans med trevliga kollegor och en familjär stämning. Vi är nytänkande och framåtriktade och vill gärna ha med dig på vår tillväxtresa!

Din arbetsdag

Som konsult hos oss kommer du på sikt att bli vår andra expert inom livscykelanalyser och miljövarudeklarationer och specifikt i projekten arbeta med datainsamling, modellering, beräkningar och analys av miljöpåverkan från produkter och tjänster. I arbetet ingår dokumentation, rapportframställan med efterföljande presentation av resultat. Tanken är även att du breddar din kompetens med andra uppdrag inom våra övriga miljöområden.

Rollen innebär att du arbetar konsultativt och leder uppdragen åt våra kunder och bidrar med goda och förtroendefulla relationer, vilket också skapar mervärde på sikt. Tjänsten är mycket kommunikativ, du leder och deltar på kundmöten.

Din profil

Vi tror att du är miljövetare, biolog eller ingenjör i grunden, med kunskaper inom livscykelanalyser och miljövarudeklarationer förvärvade från utbildning eller arbetslivet. Du får gärna ha erfarenhet inom miljöområdet men är du nyexaminerad är du också varmt välkommen att söka tjänsten. Kunskaper i SimaPro alternativt GaBi är nödvändiga för rollen.

Som person har du en naturlig fallenhet för kommunikation i såväl tal som skrift, då en stor del av tjänsten innehåller formell dokumentation. Du behöver således besitta både god svenska i tal och framför allt i skrift, samt god datavana. Körkort behövs för tjänsten.

Din sociala förmåga blir en framgångsfaktor då många kontakter sker i arbetet, från myndigheter till företag och privatpersoner. För att lyckas i rollen tror vi att du har god initiativförmåga och hög kapacitet då arbetet kommer till att hantera flera projekt och uppgifter parallellt. Vidare är du noggrann och målmedveten.

Envigo

Vi är ett konsultföretag med spets inom miljöområdet. Våra kunder finns över hela Sverige och vi erbjuder konsulttjänster inom ett brett spann: så som miljötillstånd, provtagningar, MIFO-utredningar, miljörapportering, periodiska besiktningar och kontrollprogram. Vi är 10 engagerade kollegor som nu ser fram emot att få dig som kollega! Vi önskar tillsätta tjänsten omgående eller enligt överenskommelse. Tjänstens placeringsort är i Norrköping. Välkommen till oss!

Låter tjänsten som en spännande utmaning för just dig?

Om du vill veta mer, tveka inte att kontakta oss på EISS Rekrytering & Search. Vi svarar gärna på frågor och för en dialog om hur du skulle komma till din rätt på Envigo. Kontakta rekryteringskonsult Johanna Andersson via telefon 0702-72 62 66 eller johanna.andersson@eissrekrytering.se.

Vi ber dig söka tjänsten via vår hemsida www.eissrekrytering.se. Vi kan tyvärr inte ta emot
ansökningshandlingar via mail, enligt vår integritetspolicy gällande GDPR. Sista ansökningsdag är den 31 maj 2022.