Senior miljökonsult sökes till Envigo i Göteborg

Vi som jobbar på Envigo är ett tight team av framåtriktade miljökonsulter som vill göra skillnad! Vi erbjuder konsulttjänster inom miljö, vatten och mark till våra kunder över hela Sverige. Vi finns idag på tre orter med huvudkontor i Norrköping, samt filialer i Ljusdal och Göteborg. Nu söker vi fler miljökonsulter till teamet i Göteborg. Är du vår nästa kollega? Varmt välkommen!

Din arbetsdag

Varför inte starta hösten med att bli vår nya kollega på Envigo i Göteborg? Vi söker dig som är senior miljökonsult och som längtar efter nya utmaningar. Vi erbjuder dig en attraktiv tjänst med spännande uppdrag inom miljöområdet och ser fram emot din kompetens hos oss!

Våra kunder finns över hela Sverige och vi erbjuder konsulttjänster inom ett brett spann: så som miljötillstånd, provtagningar, MIFO-utredningar, miljörapportering, periodiska besiktningar och kontrollprogram.

Vi söker nu dig som trivs i ett konsultativt ansvar i våra olika pågående och kommande tillståndsprocesser. Hos oss får du en nyckelroll i och med att du leder uppdragen åt våra kunder och bidrar med goda och förtroendefulla relationer, vilket också skapar mervärde på sikt.

Du får en omväxlande och intressant roll där du kommunicerar och håller samråd med myndigheter och särskilt berörda, deltar på kundmöten och markägarmöten. Rollen innebär även att du i vissa projekt kommer företräda Envigos kunder som miljösakkunnig i direkta förhandlingar mot länsstyrelsen, eller mark- och miljödomstol.

Din profil

Vi söker dig som har en utbildningsbakgrund som miljövetare, biolog eller ingenjör. Du har erfarenhet av tillståndsprojekt och är uppdaterad i gällande miljölagstiftning. Du har även mycket god erfarenhet inom flertalet miljöområden och känner dig bekväm i konsultrollen.

Som person är du trygg i dig själv och trivs både i en ledande konsultroll som att bidra till ditt team. Du gillar projektstyrning och att hantera flera projekt parallellt.

Din relationsorienterade förmåga blir en framgångsfaktor då många kontakter sker i arbetet, från myndigheter till företag och privatpersoner.

Du har en naturlig fallenhet för kommunikation i såväl tal som skrift, då en stor del av tjänsten innehåller formell dokumentation och argumentation. Du behärskar god svenska i tal och framför allt i skrift, samt har god datavana.

Körkort B behövs för tjänsten. Tjänstens placering är i Göteborg.

Envigo

Hos oss kommer du att få stor delaktighet i att bidra med idéer som kan utveckla verksamheten framåt! Kompetensöverföring mellan kollegor ser vi som en naturlig del av vår verksamhet och något som bidrar till vår framgång. Vi är nytänkande och framåtriktade och vill gärna ha med dig i vår tillväxtresa! Tjänstens tillsättning sker enligt överenskommelse.

Välkommen till oss!

Låter tjänsten som en spännande utmaning för just dig?

Om du vill veta mer, tveka inte att kontakta rekryteringskonsult Johanna Anderssonoss på EISS Rekrytering & Search, telefonnr 070-272 62 66. Vi svarar gärna på frågor och för en dialog om hur du skulle komma till din rätt på Envigo.

Vi kan tyvärr inte ta emot ansökningshandlingar via mejl, enligt vår integritetspolicy gällande GDPR. Sista ansökningsdag är den 5 oktober 2023.