Uppdragsledande kontorschef sökes till Envigo i Göteborg!

Vi som jobbar på Envigo är ett tight team av framåtriktade miljökonsulter som vill göra skillnad! Vi erbjuder konsulttjänster inom miljö, vatten och mark till våra kunder över hela Sverige. Vi finns idag på tre orter med huvudkontor i Norrköping, samt filialer i Ljusdal och Göteborg. Nu söker vi dig som vill leda vårt team i Göteborg. Är du vår nya kontorschef? Varmt välkommen!

Din arbetsdag

Vi söker dig som är uppdragsledande miljökonsult idag och som vill ta nästa steg med kontorsansvar! Vi erbjuder dig en attraktiv tjänst med spännande uppdrag inom miljöområdet och ser fram emot din kompetens hos oss!

Våra kunder finns över hela Sverige och vi erbjuder konsulttjänster inom ett brett spann: så som miljötillstånd, provtagningar, MIFO-utredningar, miljörapportering, periodiska besiktningar och kontrollprogram.

Vi söker nu dig som trivs i en ledande position och som vill ha en uppdragsledande roll i våra olika pågående och kommande tillståndsprocesser. Hos oss får du en nyckelroll i och med att du leder uppdragen och stöttar våra geohydrologer och miljökonsulter i deras projekt.

Du får en omväxlande och intressant roll med formellt ansvar för personal, arbetsmiljö, kvalitetssäkring och övriga kontorsadministrativa uppgifter. Du leder med gott omdöme och en coachande hand.

Du projektleder dina egna uppdrag, kommunicerar och håller samråd med myndigheter och särskilt berörda, deltar på kundmöten och markägarmöten. Rollen innebär även att du i vissa projekt kommer företräda Envigos kunder som miljösakkunnig i direkta förhandlingar mot länsstyrelsen, eller mark- och miljödomstol.

Din profil

Vi söker dig som har en utbildningsbakgrund som miljövetare, biolog eller ingenjör. Du har mycket god erfarenhet inom flertalet miljöområden och känner dig bekväm i en uppdragsledande roll. Du har mycket god erfarenhet av tillståndsprojekt och är uppdaterad i gällande miljölagstiftning.

Som person har du en mogen och energigivande inställning och trivs både i en egen konsultroll som att bidra till dina medarbetares utveckling. Du gillar projektstyrning och att hantera flera projekt parallellt.

Din relationsorienterade förmåga blir en framgångsfaktor då många kontakter sker i arbetet, från myndigheter till företag och privatpersoner.

Du har en naturlig fallenhet för kommunikation i såväl tal som skrift, då en stor del av tjänsten innehåller formell dokumentation och argumentation. Du behärskar god svenska i tal och framför allt i skrift, samt har god datavana.

Körkort B behövs för tjänsten. Tjänstens placering är Göteborg.

Envigo

Hos oss kommer du att få stor delaktighet i att bidra med idéer som kan utveckla verksamheten framåt! Kompetensöverföring mellan kollegor ser vi som en naturlig del av vår verksamhet och något som bidrar till vår framgång. Vi är nytänkande och framåtriktade och vill gärna ha med dig i vår tillväxtresa! Tjänstens tillsättning sker enligt överenskommelse.

Välkommen till oss!

Låter tjänsten som en spännande utmaning för just dig?

Om du vill veta mer, tveka inte att kontakta rekryteringskonsult Johanna Anderssonoss på EISS Rekrytering & Search, telefonnr 070-272 62 66. Vi svarar gärna på frågor och för en dialog om hur du skulle komma till din rätt på Envigo.

Vi kan tyvärr inte ta emot ansökningshandlingar via mail, enligt vår integritetspolicy gällande GDPR. Sista ansökningsdag är den 5 oktoberi 2023.

EISS Rekrytering & Search

EISS Rekrytering & Search är ett specialistbolag inom rekrytering med säte i Norrköping. Genom vår kompetens inom området, marknadsledande system och innovativa fokus vill vi lyfta rekrytering till en ny nivå. Vårt mål är att etablera oss som Östergötlands mest eftertraktade bolag inom rekrytering och vår vision är att erbjuda den bästa kund- och kandidatupplevelsen på marknaden. Mer information finns på www.eissrekrytering.se

Sök jobbet